TREBALL CORPORAL ARTÍSTIC CURS 20-21
Enguany ofereixo sessions de treball corporal artístic per a instrumentistes i persones  interessades en la relació que tenim amb el nostres cos.
Amb l´experiència de la Tècnica del Moviment Conscient durant vuit anys, de la mà de Yiya Díaz, (alumna de Fedora Aberastury), i a partir de la recuperació d´una lesió a la mà dreta, puc afirmar la importància del treball corporal al moment de tocar l´instrument o bé cantar. Com a especialista del piano, el meu propi camí ha estat a través d´aquest meravellós instrument, així com tot el que es refereix al COS, conjunt de la part física, psíquica, emocional, social  i trascendental de la persona.
Consciència del moviment significa doncs, aprendre a conectar tot el nostre cos en el moment de tocar, per tal de dirigir l´energia interna correctament i evitar futures lesions o problemes, tenint en compte el concepte holístic de l´ésser humà. Qualsevol emoció, pensament i creència pot afectar la nostra manera de tocar i d´expressar-nos.
El nostre so, és el so de la nostra energia conectant el nostre cos amb l´instrument o la veu.

Celebro poder tenir aquesta eina cabdal per a fer música i per al desenvolupament humà, tant a nivell musical com per a qualsevol altra circumstància de la vida.
La Tècnica del Moviment Conscient ens beneficia a tots i totes.

Gràcies a l´Univers per donar-me la oportunitat de transmetre-ho als altres.

Sessions individuals presencials o bé online. 
Contactar al telf: +34 676206875 o bé a través del formulari de la pàgina web.
www.albamonart.com

Alba Monart
We use cookies to help provide you with the best possible online experience. By using this site, you agree to our use of cookies. Mehr Informationen
Einstellungen