TREBALL CORPORAL ARTÍSTIC CURS 20-21
Enguany ofereixo sessions de treball corporal artístic per a instrumentistes i persones  interessades en la relació que tenim amb el nostre cos.
Amb l´experiència de la Tècnica del Moviment Conscient durant vuit anys, de la mà de Yiya Díaz, (alumna de Fedora Aberastury), i a partir de la recuperació d´una lesió a la mà dreta, puc afirmar la importància del treball corporal al moment de tocar l´instrument o bé cantar. Com a especialista del piano, el meu propi camí ha estat a través d´aquest meravellós instrument, així com tot el que es refereix al COS, conjunt del físic, psíquic, emocional, social  i trascendental de la persona.
Consciència del moviment significa doncs, aprendre a conectar tot el nostre cos en el moment de tocar, per tal de dirigir l´energia interna correctament i evitar futures lesions o problemes, tenint en compte el concepte holístic de l´ésser humà. Qualsevol emoció, pensament i creència pot afectar la nostra manera de tocar i d´expressar-nos.
El nostre so, és el so de la nostra energia conectant el nostre cos amb l´instrument o la veu.

Celebro poder tenir aquesta eina cabdal per a fer música i per al desenvolupament humà, tant a nivell musical com per a qualsevol altra circumstància de la vida.
La Tècnica del Moviment Conscient ens beneficia a tots i totes.

Gràcies a l´Univers per donar-me la oportunitat de transmetre-ho als altres.

Sessions individuals presencials o bé online. 
Contactar al telf: +34 676206875 o bé a través del formulari de la pàgina web.
www.albamonart.com

Alba Monart
Utilizamos cookies para ayudar a proporcionarle la mejor experiencia posible en la web. Al utilizar este sitio, usted acepta el uso de cookies. Más información
Configuración