SESSIONS DE MUSICOTERÀPIA ON-LINE I PRESENCIALS
Tornem a iniciar les sessions de Musicoteràpia individuals i en grups reduïts. Enguany les proposem presencials i on-line per aquelles persones que ho necessitin o prefereixin.
La Música ha format part de totes les cultures al llarg de la història i se´n sap clarament els beneficis que ens pot aportar a nivell físic, psicològic, emocional, social i espiritual.
A l´antiguitat es parlava i s´aplicava el poder curatiu de la música a través dels cants, el ritme i la dansa, les melodies instrumentals i la utilització de certs instruments per fer moure les energies. 
Tot i que l´etiqueta de Musicoteràpia com a ciència sembli quelcom nou, no ho és. És el reconeixement del poder intrínsec de la música, el so, el moviment i la vibració.
La Música és una teràpia per sí mateixa que permet millorar molts aspectes de nosaltres mateixos com l´atenció i concentració, la coordinació, l´expressió, la gestió emocional i el desenvolupament del nostre cervell a nivell físic, cognitiu, emocional i trascendental.

La proposta de sessions pot ésser individualment, atenent necessitats concretes de la persona, tingui alguna discapacitat o no. 

Les sessions grupals requereixen un altre tipus de treball molt més compartit dins la individualització i molt més cooperatiu.

Els horaris són flexibles de dilluns a divendres.
Per contactar podeu trucar al telf: +34 676206875 o bé a través del formulari de la pàgina web.
www.albamonart.com

Amb bones melodies,

Alba Monart
 
Utilizamos cookies para ayudar a proporcionarle la mejor experiencia posible en la web. Al utilizar este sitio, usted acepta el uso de cookies. Más información
Configuración Acepto