SESSIONS DE MUSICOTERÀPIA ON-LINE I PRESENCIALS
Tornem a iniciar les sessions de Musicoteràpia individuals i en grups reduïts. Enguany les proposem presencials i on-line per aquelles persones que ho necessitin o prefereixin.
La Música ha format part de totes les cultures al llarg de la història i se´n sap clarament els beneficis que ens pot aportar a nivell físic, psicològic, emocional, social i espiritual.
A l´antiguitat es parlava i s´aplicava el poder curatiu de la música a través dels cants, el ritme i la dansa, les melodies instrumentals i la utilització de certs instruments per fer moure les energies. 
Tot i que l´etiqueta de Musicoteràpia com a ciència sembli quelcom nou, no ho és. És el reconeixement del poder intrínsec de la música, el so, el moviment i la vibració.
La Música és una teràpia per sí mateixa que permet millorar molts aspectes de nosaltres mateixos com l´atenció i concentració, la coordinació, l´expressió, la gestió emocional i el desenvolupament del nostre cervell a nivell físic, cognitiu, emocional i trascendental.

La proposta de sessions pot ésser individualment, atenent necessitats concretes de la persona, tingui alguna discapacitat o no. 

Les sessions grupals requereixen un altre tipus de treball molt més compartit dins la individualització i molt més cooperatiu.

Els horaris són flexibles de dilluns a divendres.
Per contactar podeu trucar al telf: +34 676206875 o bé a través del formulari de la pàgina web.
www.albamonart.com

Amb bones melodies,

Alba Monart
 
We use cookies to help provide you with the best possible online experience. By using this site, you agree to our use of cookies. Mehr Informationen
Einstellungen